Kim Daniel Arthur

Mentor, engleinvestor og medgründer Superplus

Kim Daniel Arthur

Mentor, engleinvestor og medgründer Superplus

Biography

Intraprenørskap

Kim Daniel Arthur kommer til Re:tenk med et unikt perspektiv på nyskaping og innovasjon. Han var med å starte spillselskapet Playfish som ble solgt for 2,4 milliarder til EA Sports, og med utgangspunkt som spillutvikler, erfaren gründer og leder investerer han nå i flere selskaper, sommentor, engleinvestor og som medgründer for Superplus – et selskap som ønsker å bidra til språkutviklingen for barn med spesielle behov.

Nyskaping og innovasjon assosieres gjerne med nye produkter og forretningsideer – mens det å være proaktiv og offensiv innenfor en eksisterende bedrifts rammer kan være vel så lønnsomt.

Kim Daniels perspektiv på nyskaping handler om hvordan tverrfaglighet, det å bryte ned interne/eksterne siloer mellom avdelinger/institusjoner er direkte med på å trigge innovasjon. For å skape vekst må også dagens små og store bedrifter oppdage og omfavne intraprenørskap og medarbeiderdrevet innovasjon, og Kim Daniel Arthur vil komme med konkrete råd og innspill som deltakerne på Re:tenk kan ta med seg hjem i sin arbeidshverdag.

All session by Kim Daniel Arthur

Nytenking

11:00 - 11:25