Ståle Økland

Trendekspert og forfatter

Biography

Re:tenk 2016 får besøk av trendekspert, forfatter og foredragsholder Ståle Økland. Ståle Økland holder foredrag om trender, ledelse og innovasjon. Han klarer kunststykket å forklare viktige fremtidsspørsmål på en enkel, forståelig og underholdende måte.

Hvordan videreutvikle en region?

Ståle Økland reiser verden rundt for å finne svaret på hvordan vi kommer til å tenke og leve i morgen. På reisene sine oppsøker han byer, bedrifter, forskningsinstitutter og kreative miljøer. Ståle Økland holder foredrag innen fremtidsrelaterte temaer: Hvor går samfunnstrendene? Hva kjennetegner morgendagens vinnerbedrifter? Hva kan vi forvente oss av teknologi, handel, og fremtidens forbrukere?

Ettertraktet foredragsholder
Ståle er en ettertraktet foredragsholder i Europa og har holdt foredrag på noen av verdens mest prestisjefulle innovasjonskonferanser.

Vi ser frem til å få et inspirerende og tankevekkende foredrag om hva som kan komme i morgen – og hvordan vi som region bør forholde oss til det. Nina Dons-Hansen, prosjektleder Byregionprogrammet

Han har skrevet bøkene TrendMania (2011), Tenk som en rocketjerne (2013), Datakrasj (2015) og vært medforfatter av Bykamp (2014).
Trendmania handler om hvordan trender skapes, Tenk som en rockestjerne er en rockumentar om moderne ledelse. Ståle studerte åtte rockeband i to år for å finne ut hva organisasjoner og virksomheter kan lære av rockeband. Datakrasj handler om muligheter og utfordringer i den digitale økonomien. Bykamp handler om byutvikling. Hva må til for å skape en attraktiv by i fremtiden?
Alle bøkene har fått mye positiv omtale i både norske og internasjonale medier.

All session by Ståle Økland

Trender

09:15 - 10:20